Informatie over Sierkussen.nl

In 2010 opende Sierkussen.nl haar deuren met het grootste online assortiment sierkussens en kussenhoezen. Naast onze basiscollectie komt er elk voorjaar en najaar een nieuwe collectie kussens online. Deze uitgebreide collecties lopen samen met de kleuren en trends in de mode.  


Momenteel vind je op Sierkussen.nl honderden sierkussens, kussenhoezen, vulkussens, tochtrollen en plaids. Veel van deze items zijn van het merk Dutch Decor, maar ook de Walra collectie shop je op Sierkussen.nl. Onze producten zijn allemaal uit voorraad leverbaar in Europa.
 
Heb je vragen over onze webshop, onze producten of je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Grootste assortiment

Met meer dan 1000 verschillende kleuren en maten sierkussens en nog eens 1000 verschillende kussenhoezen biedt Sierkussen.nl het grootste online assortiment aan sierkussens en kussenhoezen in Europa.


Uit voorraad leverbaar

Alle producten die worden aangeboden op Sierkussen.nl zijn direct uit voorraad leverbaar.

Gratis verzending

Het maakt niet uit of je een kussen koopt van 80x80 cm of alleen een kussenhoes. Al vanaf €19,99 versturen wij gratis naar alle adressen in Nederland en België. Wil je de bestelling in een ander land ontvangen? Geen probleem, onze medewerkers zijn je graag van dienst!

Niet goed, geld terug

Voldoen de door jou bestelde producten niet aan de te verwachten kwaliteit, dan vervangen wij deze producten! Of heb je je bedacht en wil je liever de producten terugsturen? Dat kan ook, hiervoor heb je 30 dagen de tijd. Bekijk wel eerst even onze retourvoorwaarden.