Bezorging van je bestelling

Op deze pagina vind je alle informatie over de bezorging van je bestelling bij Sierkussen.nl. Staat het antwoord op je vraag hier niet bij, neem dan contact met ons op.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
Alle bestellingen worden geleverd met PostNL. Tijdens het afrekenen van je bestelling kun je ervoor kiezen om het pakket thuis te laten bezorgen, of af te halen in een PostNL Afhaalpunt.
Na het verzenden van je bestelling informeert PostNL jou per e-mail over de bezorging en de geschatte bezorgdatum.

Thuis bezorging
PostNL bezorgt de pakketten standaard op werkdagen van maandag tot en met zaterdag en in Nederland meestal binnen 24 uur. Deze bezorgtijden zijn echter niet gegarandeerd, doordat de pakketten over de weg worden vervoerd. Bijvoorbeeld oponthoud in het verkeer kan voor vertraging zorgen.

Bezorging bij een PostNL Afhaalpunt
Kies je bij de bestelling voor afhalen in een PostNL Afhaalpunt, kies dan tijdens het plaatsen van de bestelling voor PostNL Afhaalpunt naar keuze. Er is zo altijd iemand bij een PostNL Afhaalpunt aanwezig om de zending aan te nemen. Het pakket wordt hier maximaal vijf werkdagen bewaard.

Verzendkosten
Voor de verzending van de bestelling geldt een vast verzendtarief inclusief BTW. Onderstaande tarieven gelden voor normale zendingen bij levering op werkdagen. Zowel in Nederland als in België rekenen we geen verzendkosten bij een orderwaarde van minimaal € 19,99. Voor een bestelling met een orderwaarde lager dan € 19,99 rekenen we € 3,95 inclusief BTW verzendkosten. In het winkelwagentje worden de verzendkosten automatisch uitgerekend.