SIERKUSSEN.NL

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over het bestellen, betalen en het verzenden van je bestelling. Heb je een vraag en het antwoord staat hier niet bij? Stuur dan een e-mail met je vraag naar info@sierkussen.nl.

Verzendkosten

Bestellingen worden gratis bezorgd bij besteding vanaf €19,95 (binnen Nederland en België, voor andere landen gelden andere tarieven) op het door de klant opgegeven adres. Dit kan je (huis)adres zijn of een PostNL Afhaalpunt. 

Voor de bezorging van de bestelde artikelen maken wij gebruik van de diensten van PostNL. 

Bezorging

Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur 's middags, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis (binnen Nederland en België)! Let op! Dit is afhankelijk van de huidige levertijd die op dat moment actief staat vermeld op de website. 

Wil je het pakket liever een andere dag laten bezorgen? Selecteer dan de gewenste bezorgdag tijdens het afrekenen. 

Tijdens het afrekenen van de bestelling kun je ervoor kiezen om het pakket thuis te laten bezorgen, of af te halen bij een PostNL afhaalpunt. 

Retourneren

Natuurlijk hopen we dat je zeer tevreden bent over je aankoop bij Sierkussen.nl. Is de bestelling toch niet naar wens? Dan kun je binnen 30 dagen de bestelling retourneren.   Meer informatie over het retourneren van uw bestelling.

Betaalmethodes

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je bestelling afrekenen. Via iDEAL kom je direct uit bij de internet betaalomgeving van je eigen bank.  Om gebruik te maken van iDEAL hoef je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. 

Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen: 
- Bestel een product 
- Kies iDEAL als betaalmethode bij het bestelproces 
- Selecteer de bank waar je jouw bankzaken al online regelt 
- Je komt direct in het bekende internet betaalomgeving van de bank 
- De relevante gegevens van de aankoop zijn al ingevuld 
- Keur de betaling goed 
- Je ontvangt een bevestiging van de bank 
- Je keert terug naar de Sierkussen.nl webshop en de bestelling en betaling zijn geslaagd!


PayPal

Je kunt op Sierkussen.nl betalen met PayPal, dit is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Je hebt enkel een PayPal account nodig waar jouw creditcard of bankrekening aan gekoppeld is. 

Betalen met PayPal doe je in een paar stappen: 
- Bestel een product 
- Kies PayPal als betaalmethode bij het bestelproces 
- Je wordt doorgestuurd naar PayPal waar je jouw inloggevens veilig kunt invullen 
- Na controle van de invoer keer je terug naar de Sierkussen.nl webshop en de bestelling en betaling zijn geslaagd!