FALL IN LOVE

Autumn is calling


Oranje geeft energie! Deze kleur zal niet snel gaan vervelen, helemaal niet als je deze combineert met de kleuren Golden Glow, Muted Clay, Merlot of onze all-time favorite Raven. Met de kleur Potters Clay ben jij helemaal klaar voor het najaar. Voeg er nog een beetje glamour aan toe met de sierkussens Dali, Dalita of Dalia. Hiermee geef je een statement aan je interieur. Laat je inspireren door onze geselecteerde afbeeldingen die een inspiratiebron zullen zijn om jouw interieur om te toveren tot een warm en sfeervol geheel. 

Mix & Match

Het wordt kouder buiten en we verhuizen met z’n allen van buiten naar binnen. Dit is de tijd voor knusse avondjes op de bank of heerlijk tafelen met familie of vrienden. Maak je huis weer gezellig met de sierkussens van Dutch Decor. Deze warme kleuren zorgen voor een knusse maar tegelijkertijd ook luxueuze uitstraling. Wissel effen kussens af met printjes. Dit zorgt voor een speels effect. 

Leaves are falling

Bij herfst denken we al snel aan de bladeren die verkleuren. Deze herfstkeuren hebben we verwerkt in onze collectie. Denk aan geel, oranje, rood en zacht roze. Deze warme tinten zijn tijdloos en blijven nog steeds helemaal hot! Is dit allemaal iets te druk voor jou? Bedenk dan dat je interieur niet meteen een explosie van verschillende kleuren hoeft te worden, maar met kleine accenten kom je ook al een heel eind.