Shop the look

Welke woontrend past in jouw interieur? Daar kom je snel genoeg achter op deze inspiratiepagina. Je vindt hier steeds de nieuwste trends op het gebied van wonen en sierkussens. Lees de tips en bekijk de bijbehorende producten. Laat je inspireren en bekijk welke woontrend jij in jouw interieur graag terugziet. Soms kun je zelfs met enkele kleine aanpassingen, zoals het vervangen van je kussens op de bank, je bed of fauteuil, je interieur helemaal inrichten volgens de laatste trends.

Down to Earth

Deze inspirerende woonstijl met aarde tinten haalt binnen naar buiten. Kies voor verschillende aardse kleuren en gebruik tinten die daarvan zijn afgeleid. Wissel lichte, frisse en diepe, warme tinten af, zodat  er een kalme energie ontstaat. Pas dit toe zoals op de inspiratieplaatjes. Wanneer je een bepaalde kleur vaker laat terugkomen, dan creëer je deze gemakkelijk dezelfde uitstraling. Dus niet alleen in meubels maar ook de accessoires. Zo ontstaat een kleurenpalet dat speels en toch in balans is. Haal binnen naar buiten!

Shop nu

Summer Cocooning

We kunnen er niet omheen! Bruin trekt de komende tijd alle aandacht. Benieuwd hoe je de trendkleur bruin toepast in jouw interieur? Laat de inspiratieafbeelding op je inwerken. Bruin maakt een ware comeback én is een blijvertje. Minder zwaar dan zwart, maar een stuk warmer. De nieuwe trendkleur Tobacco Brown is de ideale toevoeging aan je interieur. Combineer deze tint met Pumice Stone en er ontstaat een mooie melange. Door de combinatie van de verschillende tinten creëer je warmte in huis.

Shop nu

Those were the days

Terug van weggeweest! Een retro interieur is weer helemaal terug dit seizoen. Eigenlijk is deze stijl nooit uit de trends verdwenen, maar hij is in een nieuw jasje gestoken. Kenmerken van een retro interieur zijn grafische prints. In de traditionele retro interieurs zie je veel warme en diepe kleuren zoals de kleur Golden Glow. In deze trend wordt deze kleur gecombineerd met pastelkleuren zoals Muted Clay. Door het gebruik van dezelfde materialen, tinten en veel daglicht creëer je een ruimte die eenheid uitstraalt.

Shop nu

Fields of Gold

Fields of Gold! Je zou het misschien niet verwachten, maar geel is heel goed te combineren met veel verschillende kleuren. Houd je van roze? Mix okergeel dan met zachtroze, oudroze of terratinten. Ook groen staat fantastisch bij okergeel, zoals in de inspiratie-afbeelding. Met name Jadeite en Golden Glow zijn dé ultieme colour match. Deze kleurencombinatie geeft een natuurlijke en tegelijkertijd chique uitstraling aan je interieur.

Shop nu

Spring fever blues

Blauw is wereldwijd de meest populaire en meest gedragen kleur, maar óók in het interieur is blauw erg populair. Er zijn vele kleuren blauw te combineren met elkaar. Door de kleuren wit en grijs toe te voegen ontstaat er een tijdloos en rustig interieur. In het interieur zorgt de kleur blauw voor een rustgevend, frisse en verwelkomende uitstraling. Welke interieurstijl je ook hebt, blauw is een kleur die altijd zal passen.

Shop nu

Blue nights

Donkerblauw is nog altijd een trendkleur voor het interieur. Vooral tijdens de wintermaanden is een donkerblauwe tint een sfeervolle keuze. Maar hoe kun je deze kleur combineren? Wij helpen je graag inspireren! Blauw staat voor vertrouwen, rust en ontspanning, maar brengt ook een hoop warmte.  Wanneer je de kleur toepast op een rustige manier, dus niet als contrasterende kleur, is hij zeer geschikt voor de woonkamer. 

Shop nu