OUTDOOR

De trend - Stay Wild

Als wij niet naar de tropen kunnen, dan komen de tropische sferen maar naar ons. Dit is verwerkt in het design van de sierkussens Sava en Sambuca. Dutch Decor haalt deze zomer de tropische sfeer in huis met haar nieuwe outdoor collectie. Ben je het printje aan de voorkant even beu? Dan draai je het kussen om en is het te gebruiken als een effen sierkussen. Stripes on stripes

Met de interieurtrend stripes heb je letterlijk een streepje voor! Het strakke, maar speelse patroon komt dit jaar vaak terug in diverse interieurs. Dutch Decor heeft deze trend verwerkt in outdoor sierkussen Sanzeno. Sierkussen en kussenhoes Sanzeno is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals Golden Glow en Muted clay. De achterkant is te gebruiken als effen kussen. Outdoor kussen Sanzeno is mooi te combineren met sierkussen Santorini. 

Less is more - Basics

Less is more! Deze uni sierkussens zullen nooit gaan vervelen. Shop de outdoor collectie in verschillende kleuren en maten. De uni kleur kussens zullen goed passen bij je tuinset of ligbed. Creëer diepte door twee effen kleuren ton-sur-ton te mixen. Wil je dat het opvalt? Combineer dan verschillende kleuren met elkaar. Zoals de kleur Golden Glow en Sagebrush Green. Shop nu de basic outdoor collectie online!

De selectie van sierkussen.nl

Waterafstotend en uv-bestendig

Wist je dat de outdoor sierkussen en kussenhoezen van Dutch Decor waterafstotend en uv-bestendig zijn? Hierdoor behouden de producten hun originele kleur, zelfs na langdurig blootgesteld te zijn aan de zon. De outdoor collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dutch Decor zorgt er ook voor dat de kussens deze kleur behouden. De sierkussens zijn van stevige kwaliteit en daardoor zowel geschikt voor buiten in de tuin als binnen in huis. Is de zomer voorbij? Dan kunnen ze eenvoudig voor de woonkamer worden gebruikt.