Interieuradvies op maat


Heb je keuzestress? Kan je de juiste kleur niet vinden of heb je gewoon graag hulp bij het zoeken van de perfecte combinaties voor in jouw interieur? Wij helpen je graag verder! Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij geven je advies op maat. Wij creëren een unieke shoppingpagina voor je waar je eenvoudig een persoonlijke selectie kunt bestellen. 

Met de kennis over de producten en over styling van deze producten helpen onze collega's je graag verder. Voor inspiratie, stijladviezen en de nodige productinformatie ben je bij ons aan het juiste adres!

Stuur een e-mail naar info@sierkussen.nl met daarin informatie over jouw woonwens, foto's van je huidige interieur en inspiratiefoto's.

Ben je benieuwd geworden? Kijk dan snel naar een voorbeeld van het interieuradvies op maat.

Voorbeeld

Advies nodig?

Wij snappen hoe ingewikkeld het soms kan zijn om al die stijlen en eindeloos veel combinaties. Ervaar jij ook soms keuzestress? Geen nood wij van Sierkussen.nl staan klaar op jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Stuur een aantal foto’s van jouw interieur en woonwensen en wij creëren een unieke shoppingpagina voor je waar je eenvoudig jouw persoonlijke selectie kunt bestellen. Stuur een e-mail naar info@sierkussen.nl. Wij helpen je graag verder met onze kennis over de producten en styling. Ben je benieuwd geworden? Kijk dan snel naar een voorbeeld van het interieuradvies op maat. Vanuit allerlei verschillende indrukken is het soms moeilijk je eigen stijl een draai te geven, maar het allerbelangrijkste is dat je jezelf fijn voelt in je huis!

Eigen shoppagina

Het inspiratieteam van Sierkussen.nl maakt een unieke shoppagina aan voor jou. Op deze pagina staat een selectie sierkussens en plaids aan de hand van jouw woonwens. We helpen je graag verder met het combineren van de juiste kleuren, stoffen en afmetingen. Als je samen met je woonwens een aantal foto’s meestuurt verwerken wij deze ook nog eens in de pagina. Zo kan jij in een oogopslag het geheel samen zien.


Inspiratie bij Sierkussen.nl

Sierkussen.nl heeft een ruim aanbod aan sierkussen, kussenhoezen en plaids. Nu vraag je jezelf misschien af hoe je dit het best kunt combineren in jouw interieur. Ook daar helpt Sierkussen.nl je mee! Op de inspiratiepagina’s van Sierkussen.nl vind je namelijk verschillende woonstijlen en trends. Op de inspiratie pagina’s hebben we al een mooie selectie gemaakt van sierkussens en plaids. De selecties die we voor jullie gemaakt hebben vind je onder de pagina ''shop the look''. Is er een stijl die jou aanspreekt? Op deze pagina voeg je jouw favoriete producten gemakkelijk toe aan jouw winkelwagentje. Zo zorgen we ervoor dat online shoppen nog eenvoudiger wordt voor jullie. Blijf helemaal op de hoogte van de laatste trends en shop till you drop!

Favorieten!

Wist je dat je met het hartje icoon op Sierkussen.nl een verlanglijstje kan maken? Door het hartje aan te klikken verzamelen wij jouw favorieten en kan je dit gemakkelijk terug vinden in jouw verlanglijstje. Het verlanglijstje is ook ideaal om te gebruiken als cadeautip. In een handomdraai stuur jij het verlanglijstje door naar je genodigde op aankomend feestje!