Productinformatie

LET OP! : Vulkussen polyester bevat de exacte afmetingen 50x50 cm maar is geschikt voor een kussenhoes met formaat 45x45 cm.
Sorteren:

Filter

2 45x45 cm

Wist je dat?

Wist je dat je bij Sierkussen.nl ook terecht kunt voor de vullingen van je sierkussen en kussenhoezen? Is je kussenhoes nog goed, maar is de vulling een beetje gaan inzakken? Dan verwissel je deze eenvoudig met de vulkussens van Sierkussen.nl. De vulkussens zijn er in verschillende formaten: 30x50 cm, 45x45 cm, 40x60 en 50x50 cm. Ga jij liever voor een wat groter formaat? Dan kun je kiezen voor 60x60 cm of 70x70 cm. Sierkussen.nl heeft ook ronde binnenkussens voor een rond sierkussen. Let goed op de productinformatie bij de vulkussens. Hier wordt het juiste advies gegeven met welke vulkussens jij je kussenhoezen het best kan vullen. Zodat ze lekker vol ogen!

Vervang je kussenvulling

Heb jij thuis nog mooie kussenhoezen liggen, maar ontbreekt de vulling? Dan ben je bij Sierkussen.nl aan het juiste adres. Wanneer je jouw formaat vulkussen hebt gevonden gaan wij aan de slag om er voor te zorgen dat jij er zo snel mogelijk van kan gaan genieten. Kussenvullingen zijn belangrijk om je sierkussens mooi en lekker vol te houden. Om die reden moet je ze ook af en toe vervangen. Bekijk ons ruime assortiment aan binnenkussens in verschillende formaten voor een mooie prijs. Je koopt de kussenvullingen al vanaf €4.99.Veertjes

Bij Sierkussen.nl kan je terecht voor twee soorten vulkussens. Namelijk  een polyester vulling of verenvulling. De binnenkussens zijn dus altijd gemaakt van 100% polyester of veren. De polyester vullingen zijn lekker licht, waardoor de vulling snel terug springt naar haar eigen vorm. De verenvullingen van Sierkussen.nl zijn een combinatie van katoen en eendenveren. De kussens zijn van zeer goede kwaliteit en geven jouw kussens net even wat meer comfort. De binnenkussens met verenvulling zijn net wat steviger dan andere vullingen. Door de hoge kwaliteit zullen deze vullingen daarom ook langer mee gaan en kun jij optimaal genieten van jouw sierkussens.

Zacht, aangenaam en springt terug in vorm

De binnenkussens van Sierkussen.nl voelen zacht aan en worden ervaren als aangenaam. De kussens springen terug naar de originele vorm na gebruik of je 'm nu achter je rug of onder je hoofd had voor extra ondersteuning. Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat goede vulkussens zacht, ultralicht, comfortabel en veerkrachtig moeten zijn. Waardoor de vorm van het kussen beter behouden wordt. De binnenkussens geven een mooi flatterend effect voor alle kussenhoezen.