Retourneren van je bestelling

Heb je een bestelling geplaatst via onze webshop, maar is het toch niet wat je had verwacht? Je kunt alle artikelen retourneren binnen 90 dagen na ontvangst.

 

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over het retourneren van je bestelling. Heb je een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Stuur ons dan een e-mail met je vraag naar info@sierkussen.nl.

 

Is retourneren gratis? 

Natuurlijk hopen we dat je zeer tevreden bent over je aankoop bij Sierkussen.nl. Is je bestelling toch niet naar wens? Dan kun je binnen 90 dagen de bestelling kosteloos retourneren via een DHL PakketShop.


Indien je met een andere transporteur of op een andere wijze je bestelling wilt retourneren, dan is de retourzending op eigen kosten.

 

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Via onze transporteur DHL bieden we je de mogelijkheid om kosteloos de bestelling te retourneren. Met de ShopReturnService kun je met een paar eenvoudige stappen het pakket terugsturen via een DHL Pakketshop:

 

 1. Online de retour aanmelden
  Meld binnen 90 dagen na ontvangst van de bestelling de retourzending online aan door het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in te vullen.
   
 2. Retourlabel printen
  Wij sturen je per e-mail een retourlabel toe. Plak de retourzegel op het pakket over het oude verzendetiket.
   
 3. Verpakking
  Verpak het artikel in de originele doos of verzendzak en voeg een kopie van de factuur toe.
   
 4. Verzending
  Breng het pakket naar een DHL PakketShop naar keuze. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening bij gebruik van het toegestuurde DHL retourlabel. Bewaar het verzendbewijs goed, dit is je bevestiging.

  Indien je geen gebruik wilt maken van de gratis retourservice via een DHL PakketShop, dan kun je het pakket ook via een andere verzendwijze retourneren naar onderstaand adres. Let op: retourneren via een alternatieve verzendwijze is voor eigen rekening. Zorg er in dit geval dus voor dat je retourzending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde zendingen of zendingen onder rembours worden geweigerd.
   
 5. Verrekening
  De geretourneerde artikelen worden verrekend na ontvangst en verwerking. Je ontvangt hiervan binnen 14 dagen per e-mail een bevestiging.

 

 

Retourvoorwaarden

 • Bij het retourneren van artikelen dient vooraf het retourformulier aan de rechterzijde van deze pagina altijd volledig ingevuld te worden.
 • Goederen dienen altijd goed verpakt te worden, om transportschade te voorkomen.
 • Artikelen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet met verpakking aangeleverd te worden. Beschadigingen en/of gebruikssporen kunnen een reden zijn om de retourartikelen te weigeren.
 • De verzendkosten krijg je alleen gecrediteerd als Sierkussen.nl verantwoordelijk is voor de fout en/of het probleem en wanneer de producten in een gedegen verpakking zijn teruggestuurd.
 • Wanneer een product(verpakking) bij retour zenden dusdanig beschadigd is door een slechte verpakking, zal na telefonisch contact worden afgestemd hoeveel procent van de nieuw waarde wordt gecrediteerd. Dit geldt enkel voor retourzendingen.
 • Stuur altijd een kopie van de factuur mee.

   

 

Checklist retourneren

Controleer de volgende punten voordat je de bestelling aan ons retourneert:

 • De retourzending is binnen 90 dagen na ontvangst van de bestelling aangemeld via het retourformulier op deze pagina;
 • De retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden;
 • Je hebt een kopie van de factuur bijgevoegd bij de retourzending;
 • Je hebt het retourlabel op het pakket geplakt voor het retourneren via een DHL PakketShop;
 • Bewaar het verzendbewijs goed, dit is de bevestiging van het retourpakket.
 • Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@sierkussen.nl.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sierkussen.nl
Haverdijk 8
5704 RC Helmond
Nederland

Tel.: +31(0)492 78 00 87

info@sierkussen.nl

www.facebook.com/sierkussen

of gebruik onze contact pagina

 

Retourformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen de retouraanvraag direct in behandeling. Je krijgt van ons per e-mail binnen 2 werkdagen het gratis retourlabel toegestuurd.

 

 

Hetzelfde e-mailadres als waarmee u hebt besteld