Retourneren van uw bestelling

Heeft u een bestelling geplaatst via onze webshop, maar is het toch niet wat u had verwacht? U kunt alle artikelen retourneren binnen 30 dagen na ontvangst.

 

Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over het retourneren van uw bestelling. Heeft u een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Stuur ons dan een e-mail met uw vraag naar info@sierkussen.nl.

 

Is retourneren gratis? 

Natuurlijk hopen we dat u zeer tevreden bent over uw aankoop bij Sierkussen.nl. Is uw bestelling toch niet naar wens? Dan kunt u binnen 30 dagen uw bestelling kosteloos retourneren via een GLS PakketShop.


Indien u op een andere wijze uw bestelling wilt retourneren, dan is de retourzending op eigen kosten.

 

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Via onze transporteur GLS bieden we u de mogelijkheid om kosteloos uw bestelling te retourneren. Met de ShopReturnService kunt u met een paar eenvoudige stappen uw pakket terugsturen via een Pakketshop van GLS:

 

 1. Online uw retour aanmelden
  Meld binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling uw retourzending online aan door het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in te vullen.
   
 2. Retourlabel printen
  Wij sturen u per e-mail een retourlabel toe. Plak de retourzegel op het pakket over het oude verzendetiket.
  Hebt u geen printer? Geen probleem. Op de site waar u het label kunt printen biedt GLS u ook een alternatieve manier met een eenmalige unieke code.
   
 3. Verpakking
  Verpak het artikel in de originele doos of verzendzak en voeg een kopie van de factuur toe.
   
 4. Verzending
  Breng het pakket naar een GLS PakketShop naar keuze. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening bij gebruik van het toegestuurde GLS retourlabel. Bewaar het verzendbewijs goed, dit is uw bevestiging.

  Indien u geen gebruik wilt maken van de gratis retourservice via een GLS PakketShop, dan kunt u het pakket ook via een andere verzendwijze retourneren naar onderstaand adres. Let op: retourneren via een alternatieve verzendwijze is voor eigen rekening. Zorg er in dit geval dus voor dat uw retourzending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde zendingen of zendingen onder rembours worden geweigerd.
   
 5. Verrekening
  De geretourneerde artikelen worden verrekend na ontvangst en verwerking. U ontvangt hiervan binnen 14 dagen per e-mail een bevestiging.

 

 

Retourvoorwaarden

 • Bij het retourneren van artikelen dient vooraf het retourformulier aan de rechterzijde van deze pagina altijd volledig ingevuld te worden.
 • Goederen dienen altijd goed verpakt te worden, om transportschade te voorkomen.
 • Artikelen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet met verpakking aangeleverd te worden. Beschadigingen en/of gebruikssporen kunnen een reden zijn om de retourartikelen te weigeren.
 • De verzendkosten krijgt u alleen gecrediteerd als Sierkussen.nl verantwoordelijk is voor de fout en/of het probleem en wanneer de producten in een gedegen verpakking zijn teruggestuurd.
 • Wanneer een product(verpakking) dusdanig bij retour zenden beschadigd is door een slechte verpakking, zal na telefonisch contact worden afgestemd hoeveel procent van de nieuwwaarde wordt gecrediteerd. Dit geldt enkel voor retourzendingen.
 • Stuur altijd een kopie van de factuur mee.

   

 

Checklist retourneren

Controleer de volgende punten voordat u uw bestelling aan ons retourneert:

 • Uw retourzending is binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling aangemeld via het retourformulier op deze pagina;
 • Uw retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden;
 • U heeft een kopie van de factuur bijgevoegd bij uw retourzending;
 • U hebt het retourlabel op het pakket geplakt voor het retourneren via een GLS PakketShop;
 • Bewaar het verzendbewijs goed, dit is uw bevestiging van het retourpakket.
 • Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@sierkussen.nl.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sierkussen.nl
Haverdijk 8
5704 RC Helmond
Nederland

Tel.: +31(0)492 78 00 87

info@sierkussen.nl

www.facebook.com/sierkussen

of gebruik onze contact pagina

 

Retourformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen uw retouraanvraag direct in behandeling. U krijgt van ons per e-mail binnen 2 werkdagen het gratis retourlabel toegestuurd.

 

 

Hetzelfde e-mailadres als waarmee u hebt besteld