Informatie over Sierkussen.nl

In 2010 opende Sierkussen.nl haar deuren met het grootste online assortiment sierkussens en kussenhoezen. Naast onze basiscollectie komt er elk voorjaar en najaar een nieuwe collectie kussens online. Deze uitgebreide collecties lopen samen met de kleuren en trends in de mode.

 

Momenteel vindt u op Sierkussen.nl honderden sierkussens, kussenhoezen, vulkussens, tochtrollen en plaids. Onze producten zijn allemaal uit voorraad leverbaar in Europa.

 

Heeft u vragen over onze webshop, onze producten of uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

stelling

Grootste assortiment

Met meer dan 1000 verschillende kleuren en maten sierkussens en nog eens 1000 verschillende kussenhoezen biedt Sierkussen.nl het grootste online assortiment aan sierkussens en kussenhoezen in Europa.

 

Uit voorraad leverbaar

Alle producten die worden aangeboden op Sierkussen.nl zijn direct uit voorraad leverbaar. 

 

Gratis verzending

Het maakt niet uit of u een kussen koopt van 80x80 cm of alleen een kussenhoes, alle bestellingen versturen wij gratis naar alle adressen in Nederland en België.

 

Wilt u uw bestelling in een ander land ontvangen? Geen probleem, onze medewerkers zijn u graag van dienst!

 

Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Bestelt u op werkdagen voor 15:00 uur en hebben wij uw betaling ook voor 15:00 uur ontvangen, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Normaalgesproken ontvangt u (binnen Nederland) uw bestelling de volgende dag.

 

Niet goed, geld terug

Voldoen de door u bestelde producten niet aan de te verwachten kwaliteit, dan vervangen wij deze producten! Of heeft u zich bedacht en wilt u liever de producten terugsturen? Dat kan ook, hiervoor heeft u 30 dagen de tijd. Bekijk wel eerst even onze retourvoorwaarden.