past tense

 

 

 

 

 

 

 

Okergele kussens in uw interieur

Ga voor trendkleur okergeel in uw interieur. Nu de zomer weer voorbij is en de dagen korter worden, heeft u vaak behoefte aan wat extra licht in huis. Met geel kunt u dat heerlijke zomergevoel nog wat langer vasthouden. Geel is een tijdloze kleur en geeft u een gevoel van optimisme, licht, warmte en energie. Dus laat u ook inspireren!

 

Interieurtrend okergeel

Er zijn vele tinten geel, maar de interieurtrend van dit moment is okergeel. Deze kleur is een stuk zachter dan “normaal” geel en daardoor is het uitermate geschikt om te gebruiken in uw woning. Het is een kleur die past in vrijwel elk huis en bij elke woonstijl. Okergeel is een warme, knusse kleur die prachtig combineert met kleuren als grijs, wit, zwart en donkerblauw voor een modern interieur.

Voor een klassieke uitstraling kunt u kiezen voor bruin- en aardetinten. Als u een hele wand okergeel schildert, is het verstandig om de basis rustig te houden voor een mooie balans. Gaat u vooral aan de slag met accessoires, dan kunt u accenten aanbrengen en deze op meerdere plaatsen in uw huis laten terugkomen. Zo maakt u er een mooi geheel van. U kunt hierin zo creatief zijn als u zelf wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Okergele sierkussens

Maar wat u ook kiest, een paar mooie okergele sierkussens mogen zeker niet ontbreken in uw huis. Leg een stel fraaie kussens op uw bank of fauteuil. Okergele kussens geven uw zitmeubelen een stijlvolle, frisse maar toch warme uitstraling. Uw interieur ziet er direct lichter en zonniger uit. Leg meerdere kussens op de bank, u zult zien dat u zo eenvoudig een zeer comfortabele en luxe uitziende zithoek creëert. Als u ook nog kiest voor verschillende stofstructuren zoals bijvoorbeeld wol, fake fur, franjes en gebreid, dan geeft dat net een beetje extra sfeer en het zal u zeker niet snel vervelen. Uw zithoek wordt zonder veel moeite een plek om heerlijk te relaxen en te genieten!

 

Uiteraard zijn okergele kussens ook geschikt voor houten (eetkamer)stoelen, zodat deze een fijne, zachte zitting krijgen. Of plaats een aantal mooie exemplaren op uw bed om zo uw slaapkamer te verfraaien. Op Sierkussen.nl vindt u de grootste online collectie (oker)gele sierkussens en kussenhoezen voor elke woonstijl. Er is keuze uit vele soorten materialen, stijlen en afmetingen. U vindt dus altijd iets dat precies bij uw interieur past. Alle artikelen in de webshop zijn uit voorraad leverbaar.