Grote sierkussens voor elke woonkamer!

Zoek je XL sierkussens om de woonkamer te verfraaien? Heeft de woonkamer een kleurrijke eye-catcher nodig? Wil je de bank of vloer op fleuren met grote sierkussens in alle mogelijke kleuren en motieven? Breng kleur in de woonkamer met grote kussens!

 

Grote kussens creëren een oase van sfeer en gezelligheid in de woonkamer. Door verschillende kleuren en/of motieven te combineren op de bank toon je jouw stijl aan de buitenwereld. XL woonkussens kunnen overal gebruikt worden. Je kunt ze in een hoekje van de kamer plaatsen om een zithoek te maken. Je kan ze gerust stapelen om zo verschillende kleurnuances in de kamer aan te brengen. Waarom gebruik je geen kussens als aankleding van de eetkamer door XL kussens op de eetkamerstoelen te plaatsen? Sierkussens van 70x70 cm kunnen ook louter decoratief gebruikt worden om hier en daar wat kleur in de woonkamer te brengen.


Kussen 70x70 cm in vele kleuren en materialen

Je vindt op Sierkussen.nl verschillende sierkussen van 70x70 cm in alle kleuren en motieven die je je maar kunt voorstellen. Zo vind je echt een woonkussen van 70x70 cm die bij het interieur past. Wens je een moderne uitstraling te geven aan de woonkamer, mix en match er op los met de verschillende motieven. Wens je voor een strakkere aanpak te gaan, kies dan een kussen van 80x80 cm uit in een rustige kleur. Hier in onze webshop vind je de grootste collectie XL sierkussens die online te koop zijn. Als je het op Sierkussens.nl niet vindt, dan vind je het nergens!

 

Op zoek naar grote kussenhoezen?

Ben je enkel op zoek naar kussenhoezen om de XL kussens een nieuw leven in te blazen? Van alle sierkussens in deze shop zijn ook enkel de kussenhoezen verkrijgbaar. Je kiest een kussen uit en geeft aan dat je enkel de kussenhoes wenst. De kussenhoes wordt afgesloten door een ritssluiting, zodat de binnenvulling goed blijft zitten en de grote kussenhoes gemakkelijk wasbaar is.