Gratis retourneren bij betaling via PayPal

Betaalt u via onze webshop met PayPal en bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop? Dan kunt u uw bestelling nu kosteloos retourneren via een tijdelijk actie van PayPal*!

 

PayPal vergoedt uw retourkosten

In uw PayPal account kunt u de gratis service activeren, en daarna kunt u met een gerust hart shoppen. Om gebruik te maken van het gratis retourneren is het belangrijk dat u de bestelling op onze webshop betaalt via PayPal. Hiervoor kunt u kiezen tijdens het afrekenen van uw bestelling.

Als blijkt dat u niet tevreden bent met de aankoop, dan kunt u de bestelling op normale wijze naar ons retourneren. De kosten voor uw retourzending worden door PayPal teruggestort op uw PayPal-rekening. Lees hier hoe u bij uw volgende aankoop op onze site kunt profiteren van deze service.

 

Activeer de gratis service

 

Vragen om een terugbetaling is simpel. En gratis.

1. Betaal op onze webshop met PayPal. Als je je bij PayPal hebt aangemeld voor de service, is je retourzending gedekt.
2. Ontevreden? Stuur je aankoop terug naar onze webshop.
3. Vraag PayPal om een terugbetaling. Stuur binnen 14 dagen je aankoop- en verzendbewijs en het claimformulier aan PayPal.
4. Je krijgt je geld terug. Na goedkeuring staat je terugbetaling binnen vijf werkdagen op je PayPal-rekening.

 

 

* Actie loopt tot en met 31 december 2016. Retourkosten Vergoeding is een service van PayPal Pte. Ltd in samenwerking met Telus International Europe, de servicemanager. Lees de voorwaarden.

 

merchant2-988x383