Gestreepte kussens zijn het perfecte woonaccessoire

Gestreepte sierkussens zijn de ideale toevoeging aan uw interieurdecoratie. Zelfs in de meest minimalistische inrichting zijn woonaccessoires belangrijk om sfeer te geven aan een woning. Sierkussens zorgen voor een warme en uitnodigende uitstraling.

Een gestreept kussen trekt meer de aandacht dan een effen dessin. Met het juiste sierkussen kunt u dus de toon voor de hele ruimte zetten. En dat zonder de portemonnee te hoeven trekken voor grote uitgaven en een hele verbouwing. Kies een kussen dat past bij uw woonstijl en bij de plek waar u het kussen wilt plaatsen. Van maritiem tot boho: voor elke smaak en stijl bestaat een gestreept sierkussen.

 

Een gestreept kussen voor elke interieurstijl

Met de juiste woonaccessoires maakt u uw interieur helemaal af. Het brengt alles in huis samen en in balans. Gestreepte sierkussens zijn hierin extra opvallend. Het zijn echte eyecatchers, in elke ruimte. Door kussens als details toe te voegen, zorgt u bovendien voor een warmere uitstraling van uw inrichting. De zachte eigenschappen van kussens en de link naar lekker ontspannen op de bank of op bed staan symbool voor een gezellige sfeer. Of het nu gaat om sierkussens op de bank, in een fauteuil of op bed, de gezelligheid van kussens doet overal zijn werk. En wat dacht u van kussens op een minder voor de hand liggende plaats? De vensterbank bijvoorbeeld, of sierkussens op een laag kastje.


Gestreepte kussens sluiten goed aan op verschillende woonstijlen. Voor een maritieme stijl is een klassiek blauw – wit gestreept exemplaar bijvoorbeeld ideaal. Dit past tevens perfect in een landelijke inrichting. Strepen in meerdere kleuren stralen een boho look uit. In een meer industriële of minimalistische inrichting zorgen sierkussens waar nodig voor een stukje warmte. Juist door een ontwerp met subtiele strepen te selecteren gaat er extra aandacht naar het kussen, zonder dat dit uit de toon is in een ultra modern interieur. Bestaat uw inrichting voornamelijk uit ingetogen kleuren? Dan kunt u met gestreepte sierkussens een opvallende accentkleur toevoegen. Door deze kleur ook terug te laten komen in andere woonaccessoires zorgt u tegelijkertijd voor een verzorgde en spannende look.

 

Gestreepte sierkussens kopen

Op sierkussen.nl vindt u de grootste online collectie aan sierkussens. Zo kunt u een kussen selecteren wat perfect past bij uw smaak en interieur. Het ontwerp van een sierkussen is erg persoonlijk, dus keuze is belangrijk. Dankzij slimme filters vindt u binnen no time het perfecte kussen. Het assortiment verschilt onder andere in maat, materiaal en kleur.


Naast prachtige kussens kunt u ook rekenen op uitstekende service. Bestellingen vanaf €19,95 worden gratis verzonden. U hebt uw sierkussen de volgende dag al in huis – of op een andere dag naar keuze als u dat wenst. Als u wilt, kunt u ervoor kiezen om pas te betalen nadat uw bestelling binnen is. Retourneren is geen gedoe en bovendien gratis, dus u kunt met een gerust hart thuis testen of de kleur bijvoorbeeld een goede match met uw bankstel vormt.