MOEDERDAG

Op zondag 9 mei is het Moederdag! Het ideale moment om jouw moeder in het zonnetje te zetten en te verrassen met een speciaal Moederdag cadeau. Alle dagen zijn natuurlijk om jouw moeder te verwennen, maar op Moederdag doe je dat uiteraard met een leuk Moederdag cadeau. Zoek jij het perfecte cadeau? Dan ben je bij sierkussen.nl aan het juiste adres! Met Moederdag verdient jouw lieve moeder absoluut wat extra aandacht. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid hebben wij een kleine selectie gemaakt van sierkussens om jou een beetje op weg te helpen. Met deze cadeaus kan Moederdag 2021 niet meer stuk! We hebben een uitgebreid assortiment sierkussens, kussenhoezen en plaids van Dutch Decor. Twijfel niet langer en kies jouw allermooiste Moederdag cadeau bij Sierkussen.nl! 

Moederdagcadeau tip!


 Waarom een kussen als Moederdag cadeau? De zomer komt eraan en iedereen heeft zin in een frisse wind in huis. In een handomdraai tover je jouw moeders woonkamer om tot een zomerse sfeer. Daarom is dit jaar een sierkussen, kussenhoes of plaid het ideale cadeau voor Moederdag.

Elke moeder is speciaal, maar je eigen moeder staat natuurlijk op één. Moeders verdienen het om het hele jaar in het zonnetje gezet te worden, maar soms mag daar best een dagje extra bij stil worden gestaan.

Wat zijn nu echt de perfecte Moederdag cadeaus om te geven? Sierkussens van Dutch Decor is het antwoord op deze vraag! Speciaal voor jou hebben wij op een rij gezet welke Moederdag sierkussens leuk zijn om te krijgen maar ook om te geven. Als we kijken naar de trends van dit moment, springen cosy en velvet stoffen er zeker uit. Twijfel niet langer, want dit is het perfecte Moederdag cadeau! Laat haar zien dat je van haar houdt met een mooi sierkussen voor op de bank, buiten of voor in de slaapkamer. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om een cadeau te combineren. Wat dacht je van een mooi plaid erbij? Dit samen met een sierkussen en haar dag kan niet meer stuk!

CHECK IT OUT

Mix & Match


Combineer de kleuren zwart en wit voor een sfeervolle uitstraling. Deze kleuren zijn tijdloos en daardoor eenvoudig toe te passen in ieder interieur. De kleuren zijn mooi in combinatie met zwart staal en houttinten. De trend van 2021 is absoluut een gestreept design in je accessoires. Dutch Decor combineert deze trend met de trendkleur Tobacco Brown en de kleur Pumice Stone. De combinatie van de zwart, wit en bruintinten laat je het gevoel van thuiskomen ervaren.