Woontrend  
Blue City

Ga thuis op City Trip met de kussens van Dutch Decor. 

Combineer zachte en glanzende stoffen met elkaar voor een speels effect. 


Gouden details

Je komt helemaal in de vakantiesfeer met de woontrend Blue City. 

Met de combinatie van de luxe materialen zoals velours, prints en donkere accenten creëer jij het ultieme hotelgevoel. De kleuren Insignia Blue, Charcoal Gray, Provincial Blue, Potters Clay en Muted Clay sluiten perfect bij deze trend aan. 


Je moet er wel van houden, maar gouden details en accenten zien we nu veel terug in de meubels en accessoires. Deze details maken de stijl nog luxer. Al een tijdje is goud al een populaire trend voor woonaccessoires en dit sluit mooi aan bij de velvet kussens van Dutch Decor.


Kleur mag weer

Deze zomer staat kleur centraal, want het mag allemaal weer wat vrolijker! Je kunt het zo gek niet bedenken en je mag bijna alle kleuren met elkaar combineren. Je kunt ook kiezen voor één kleur. Kies bijvoorbeeld oranje als opvallende kleur. Laat accessoires in diezelfde kleur terugkomen of kies voor een meubelstuk in deze kleur of stijl en creëer rust in huis. 

Kiezen voor kleur kan soms een gewaagde stap zijn. Hoe fijn is het dan om te beginnen met kussens van Dutch Decor. Kussens kun je namelijk makkelijk weer veranderen als je ze na een tijdje beu bent of toe bent een aan nieuwe look.